Svijany u Hrvatskoj

Svakog tjedna u kamionima hladnjačama dovozimo pivo u Hrvatsku izravno iz pivovare Svijany. Odaberemo samo najsvježije natočeno pivo tako da biste uvijek okusili istu svježinu piva kao i naš kuhar piva  u  Pivovari Svijany. Naše bačve u pivovaru pohranjuju se u hladnjačama i na taj način isporučujemo nepasterizirano Svijany pivo u najvišoj kvaliteti koju možete zamisliti.

Naša filozofija

Naš pristup klijentima je vrlo osoban i osiguravamo isporuke piva 7 dana u tjednu, a naši prodajni predstavnici spremni su stići u bilo koje vrijeme. Na početku naše suradnje opremit ćemo vašu tvrtku s uređajem za točenje pive i velikim brojem promotivnih artikala, krigli, čaša. Mi ćemo vas naučiti majstorski natočiti pivo i također osigurati potpunu sanitarnu opremu za Vaš točionik na naš trošak svakih 14 dana. To je jedini način kako sačuvati najvišu kvalitetu koju stotine tisuća stalnih kupaca u Europi imaju.

Otkrijte

Svijansky restorani

Gradimo vlastitu mrežu „svijanskih” gostionica i restorana. Željeli bismo svim ljubiteljima dobrog piva ponuditi najbolje moguće pivo koje mogu probati. Poznato nam je da nivo i kultura posluživanja piva u češkim ugostiteljskim objektima nije uvijek baš najbolja, a mi smo sami sebi postavili zadatak kako to poboljšati. Stoga razvijamo mrežu vlastitih poduzeća gdje možete uživati u pivu Svijany, često puta izravno iz tanka koji nude najveću moguću kvalitetu i svježinu piva

u ugodnom okruženju sa izvrsnom kuhinjom i dragim ugostiteljima. Dobro nam je poznato da je to težak i dugoročan zadatak, ali vjerujemo da je to jedini pravi put kojim bi se naša gastronomska scena trebala odvijati. S radosti vas očekujemo u jednom od naših poduzeća, čiji broj se neprekidno povećava.